Stone gallery x &samhoud
Inspiration room 'Treasures of time' - Oktober 2023

Treasures of Time, een inspiration room waar tijd tastbaar wordt

Mineralen, kristallen en fossielen, vaak diep in de aarde gevormd, zijn de neerslag van jarenlange geologische processen, hitte en druk. Het zijn daarmee tastbare verhalenvertellers, symbolen van oerkracht en tijdloosheid. Hun eeuwigheid inspireert en ontlokt een gevoel van nederigheid en verwondering dat ons eraan herinnert dat we slechts tijdelijke bewoners van deze planeet zijn, maar dat we wel verantwoordelijk zijn voor het koesteren en beschermen ervan voor toekomstige generaties.

In samenwerking met &samhoud presenteerde wij deze speciale expositie in hun prachtige pand aan de Oosterdokskade 5. Een selectie van topstukken uit onze collectie waaronder de nog niet eerder getoonde 180 miljoen jaar oude reuzenkolonie van tientallen zeelelie’s op een onzichtbaar stuk drijfhout. Van vloer tot plafond zien we de grote ramen aan de Oosterdokskade als een uitwisseling van inspiratie met het publiek. Ze dienen als portalen voor introspectie, contemplatie en bronnen van nieuwe ideeën.

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel