Brazza Interiors
Nathalie Petersen

Stone gallery heeft een fijne samenwerking met Nathalie Petersen, ontwerpster van onze galerie.

Momenteel werken we weer samen om een vernieuwing te brengen in de galerie. Niet alleen heeft Roy Masin de interieurontwerpers wereld weten te benaderen maar ook is inmiddels het kunstminnend publiek een doelgroep geworden van de galerie. Dit inspireert weer om met het innemende team van st1 gallery er weer iets moois van te maken en samen uit te kijken naar een mooie toekomst.

Naast de galerie werkt Nathalie ook met onze mineralen in andere projecten van haar zoals Ammonite Hotel Amsterdam. Klik hier om alles over dit project te lezen.

Neem een kijkje op de website van Nathalie: brazzainteriors.nl.

Bekijk hier onze collectie.

"Mijn eerste kennismaking met de fossielen en mineralenwereld was toen ik een opendag bezocht in Soest bij de groothandel van Roy Masin. Direct zag ik de meerwaarde van het toepassen van deze prachtige objecten in interieurs en deed er een mijn eerste aankoop van een ammoniet in moedergesteente voor aan de wand.

Al pratend over de interieurontwerp wereld ontstond er een inspirerende samenwerking. Voor de inrichting en de verbouwing van de nieuwe galerie van Roy Masin werd ik gevraagd een ontwerp te maken, de bouw te begeleiden en de galerie te stylen.

De samenwerking bleef in ontwikkeling door advies te doen voor klanten van de galerie en met ontwerp bijvoorbeeld van een presentatiekast voor de gesokkelde objecten.

Het grootste project was wel het Ammonite hotel. Voor een concept en inrichting werd ik gevraagd een pitch te doen. In plaats van de vraag van de klant een concept voor een Amsterdams kunsthotel te creëren besloot ik dit concept om te vormen naar de natuurlijke kunstobjecten die te zien zijn in de galerie. De ammoniet (fossiele inktvis) werd de inspiratiebron voor dit concept en alle 10 verdieping zijn in samenwerking ontstaan waarmee het hotel het eerste werd met dit unieke thema." aldus Nathalie.

Nathalie Petersen, oprichter van BRAZZA Interiors is geboren in Brazzaville, Congo. “Voor mij staat BRAZZA symbool voor mijn affiniteit met kleuren, patronen en wat de natuur voortbrengt”.

Door haar uitgebreide werk- en reiservaringen heeft ze een eigen en complete benadering ontwikkeld van alle aspecten van interieurontwerp. Van concept naar ontwerp, styled ze haar projecten af met kwalitatief hoogwaardige materialen en bij voorkeur met geologische objecten en kunst. “Brazza interiors, exotisch, tijdeloos en harmonieus”

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel