Ebony and Co

Stone gallery has a fine collaboration with friend and partner Bastiaan Smits. Both being specialists in their field, both having an affinity with wood and both being active in the world of special interiors, the connection is made.

Neem een kijkje op de website: ebonyandco.com.

Ook is Roy geinterviewd door Ebony and Co voor de rubriek Art & Design op hun website. Benieuwd? Lees hier het interview.

Over Ebony and Co

Bij Ebony and Co specialiseren wij ons in het maken en leggen van hoogwaardige houten vloeren voor hoogwaardige residentiele en commerciële projecten. Daarnaast bieden wij complete op maat gemaakte oplossingen voor interieur en exterieur. Naast houten vloeren leveren wij ook ook wand- en plafondbekleding, trappen en buitenterrassen. 
 
Voor onze maatwerk beheersen wij de inkoop van het hout vanaf de stam. Hierdoor zijn wij in staat om zeer brede (tot 50cm) en lange (tot 11m) vloerdelen te vervaardigen. Decennia lang hebben wij zeer uitgebreide ervaring opgedaan in het leggen van houten vloeren op vloerverwarming en koelsystemen maar ook in natte ruimtes zoals badkamers, spa zones of buitenterrassen.
 
Wij denken graag mee met de klant, de architect of interieur ontwerper vanaf de ontwerpfase. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de afwerkng van details in de voorbereiding van het legwerk. 
 
Op zoek naar inspiratie? Kom langs in onze showroom en productiefaciliteit gelegen in het prachtige Limburg. Of bekijk onze nieuwste collectie in een van onze flagship showrooms in Londen, Moskou of Parijs.
 
We garanderen u dat u een brede plankenvloer nooit meer als zomaar een oppervlak ziet!

Bekijk hier onze collectie!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel