Steltman Juwelier
Den Haag - maart 2021

Expositie Stone gallery bij Steltman Juwelier

Uitzonderlijk koppel
Met het einde van de lockdown in zicht heeft Steltman Juweliers ons benaderd om in hun prachtige zaak een tijdelijke expositie van onze schatten te realiseren. Samen met Brazza Interiors en het team Steltman hebben we een presentatie gerealiseerd waar we allemaal trots op zijn.
 
Steltman Juweliers is een van de meest vooraanstaande juweliers van ons land, prachtig gelegen tegenover de hofvijver bij het Binnenhof in Den Haag.
In twaalf etalages en op een plaar plaatsen in de zaak hebben wij een aantal van onze topstukken geplaatst. De samenstelling van deze collectie en de styling ervan is uitgevoerd door Nathalie Petersen (brazzainteriors.nl) in samenwerking met het team Steltman.
 
Wij zijn erg trots op het resultaat: een unieke combinatie van exclusieve juwelen en reuzen edelstenen, schatten van de aarde...en zelfs van buiten de aarde!
Neem een kijkje bij Steltman Juwelier of ga naar www.steltman.nl.
 
Steltman Juwelier
Plaats 26
2513 AE, Den Haag

Over Steltman Juwelier

Steltman is met twee exclusieve winkels aan de Plaats in Den Haag een van de oudste en veelzijdigste juweliers van Nederland. Bij Steltman Juwelier vindt een gevarieerde, zelfs koninklijke clientèle naast de in eigen atelier ontworpen en vervaardigde Steltman juwelen, ook collecties van grote internationale juweliershuizen als Pomellato en Ole Lynggaard Copenhagen. Steltman Watches is, tevens met een eigen atelier, hét adres voor horloges van de Zwitserse en Duitse top horlogemerken, waaronder Patek Philippe, Breguet, Cartier, Panerai en Jaeger-LeCoultre.
 
Steltman onderscheidt zich in kennis en kunde. Steltman bereikt deze hoge graad van kwaliteit door een grondige kennis van de materialen, zoals uurwerken, edelstenen en diamant, maar vooral door altijd het belang van de cliënt voorop te stellen. De medewerkers zijn ervaren en worden doorlopend verder getraind op hun vakgebied. Zij hebben een liefde voor mooie juwelen en horloges die zij met veel enthousiasme overbrengen.

Bekijk hier onze collectie!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel