L’ATELIER art et objet

Stone gallery heeft een fijne samenwerking met Rolan Cornelissen, bedenker van L’ATELIER art et objet en enthousiast ambassadeur van onze gallery.

Regelmatig past Rolan onze objecten toe in state of the art interieurs in mooie projecten over de hele wereld.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website: l-atelierartetobjet.co.uk.
Of Instagram: instagram.com/latelierartetobjet.

Over L’ATELIER art et objet

Met een achtergrond in interieur design ontbrak er voor Rolan Cornelissen in de loop der jaren een passende aanvulling wall art voor zijn high-end ontwerpen bij Eric Kuster. Hij besloot het bestaan van moderne kunst en objecten anders te bekijken en introduceerde zo L'Atelier art et objet: een kunstcollectief dat de verscheidenheid van kunst benadrukt. De collectie omvat sculpturen, wall art, fotografie en unieke stukken uit de natuur waaronder mineralen, fossielen en gesteenten.
 
De collecties zijn verwerkt met ambachtelijke technieken waardoor deze niet alleen als op zichzelf staande kunst items kunnen worden aanschouwd, maar tegelijkertijd ook in staat zijn om een interieur een hele nieuwe beleving te geven en naar een hoger niveau te tillen. 
 
Waar de mineralen van Stone Gallery al eerder werden vastgelegd in de werken van L’ATELIER art et objet kunnen deze prachtig gecombineerd worden met decoratieve edelstenen. De symbolische eigenschappen van mineralen staan in lijn met hoe elk interieur een weerspiegeling is van ieders persoonlijkheid. Elk geologisch gesteente heeft zijn eigen verhaal en herkomst en dat maakt een interieur juist zo uniek.

Bekijk hier onze collectie!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel