Atelier Brand van Egmond

Stone gallery heeft een fijne samenwerking met vriend en partner William Brand, ontwerper en oprichter van Brand van Egmond. Sinds 1989 ontwerpt William Brand elk jaar een nieuwe collectie lichtsculpturen van internationale allure. Ook een lichtontwerp op maat behoort tot de mogelijkheden. Het atelier Brand van Egmond is gevestigd in Naarden.

William Brand heeft met onze edelstenen en mineralen een nieuwe collectie ontworpen: Orpheus precious stones.

Neem een kijkje in de showroom van Brand van Egmond of ga naar brandvanegmond.com.

SHOWROOM
Nikkelstraat 41
NL - 1411 AH  Naarden

Orpheus precious stones collectie

Een van de meest legendarische dichters en zangers in de Griekse mythologie is Orpheus. Hij zong zo mooi dat hij alles en iedereen om hem heen aanraakte. De koning en de koningin waren tot in tranen geroerd, maar ook de vogels, bomen en zelfs de stenen werden gehypnotiseerd door zijn magische stem.

Verschillende objecten van begeerte zijn gevonden te midden van de nimfen en bomen en gevormd tot een nieuwe collectie lichtsculpturen door William Brand. 

De Orpheus Precious Stones collectie is een brons gegoten lichtsculptuur en houdt in haar hand een edelsteen of mineraal van Stone gallery.
In samenwerking met het atelier Brand van Egmond en Stone gallery, kunnen - op verzoek van de klant - andere mineralen of edelstenen worden gepresenteerd in de hand van Orpheus.

Bekijk hier onze collectie!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel