Onze collectie

Interieur objecten

Interieur objecten

Tafels

Tafels

Zeelelie

Wanddecoratie

objet dart

Objet d'arts

Fossielen

Fossielen

Meteorieten

Meteorieten

Wostijnroos

XXL

Kristallen

Over Stone gallery

Met meer dan 50 jaar ervaring toont Stone gallery een wereld larger than life: de wisselende collectie mineralen, meteorieten, versteend hout en fossielen van miljoenen jaren oud voert de bezoeker mee naar lang vervlogen tijden. Hiervoor reist edelsteenkundige en galerie-eigenaar Roy Masin de wereld over, bezoekt vindplaatsen en selecteert persoonlijk iedere aankoop. 

Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving. De galerie levert aan musea in binnen- en buitenland, aan interieurdesigners, landschapsarchitecten en particulieren. Regelmatig worden objecten geveild bij veilinghuizen als Christie’s, Sotheby's en Bonham.

De galerie beschouwt het als haar missie om bezoekers de schoonheid te tonen van de door haar geëxposeerde objecten en hoe zij die kunnen integreren in hun werk- en woonruimte.

Bezoek Stone gallery en raak geïnspireerd door de schatten der aarde.  

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos van verschillende objecten!

Event hernieuwde galerie

3 april 2022

In maart hebben wij in besloten kring een aantal van onze nieuwe topstukken onthuld. Klik hier voor de foto's. Nog niet gezien? Kom dan langs op een zaterdag tussen 12 en 5 uur.

Of neem alvast een kijke in onze online store!

Online store

Stone gallery nieuwe deelnemer PAN Amsterdam 2021

28 september 2021

PAN Amsterdam is dé beurs voor kunst, antiek en design. U kunt hier bewonderen: klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten.

Wij zijn zeer verheugd u mede te delen dat wij dit jaar deelnemen aan PAN Amsterdam. 

Een citaat uit het kunstmagazine Vind: "Mineralen, meteorieten, fossielen en versteend hout. De objecten van Stone gallery in Baarn zijn puur natuur; ze worden enkel op een sokkel geplaatst om ze te presenteren. Formeel geen kunst dus. Toch staat de galerie dit jaar voor het eerst op PAN Amsterdam. PAN-directeur Mark Grol was gecharmeerd van de combinatie van kunst met natuurhistorie."

Contact

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

© 2022 Stone gallery - realisatie StudioDubbel

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

©2019 st1gallery - Realisatie StudioDubbel