COLLECTIE
PROJECTEN
WORKING WITH
FAMILIEBEDRIJF
 H5A5828def

Over Stone gallery

Met meer dan 60 jaar ervaring toont Stone gallery een wereld larger than life: de wisselende collectie mineralen, meteorieten, versteend hout en fossielen van miljoenen jaren oud voert de bezoeker mee naar lang vervlogen tijden. Hiervoor reist edelsteenkundige en galerie-eigenaar Roy Masin de wereld over, bezoekt vindplaatsen en selecteert persoonlijk iedere aankoop. 

Elk stuk is decoratief en fascinerend en voegt iets bijzonders toe aan uw leef- of werkomgeving. De galerie levert aan musea in binnen- en buitenland, aan interieurdesigners, landschapsarchitecten en particulieren. Regelmatig worden objecten geveild bij veilinghuizen als Christie’s, Sotheby's en Bonham.

De galerie beschouwt het als haar missie om bezoekers de schoonheid te tonen van de door haar geëxposeerde objecten en hoe zij die kunnen integreren in hun werk- en woonruimte.

Bezoek Stone gallery en raak geïnspireerd door de schatten der aarde.  

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos van verschillende objecten!

TH Logo

Stone gallery deelnemer The Treasure House Fair London

8 juni, 2024

27 juni tot 2 juli 2024 nemen wij voor de eerste keer deel aan The Treasure House Fair in Londen! Wij kijken ernaar uit op dit prestigieuze podium naast 70 van 's werelds beste handelaren te staan. Wilt u langskomen? Stuur ons een email en wij sturen kaarten toe.

The Treasure House verving Masterpiece London vorig jaar en wordt georganiseerd op het historische Royal Hospital Chelsea.

IMG 7266 2

The Palm Beach Show - Florida USA

27 februari 2024

Met veel trots delen wij dat wij dit jaar deelnamen aan The Palm Beach Show in Palm Beach in Florida, Verenigde Staten. Een terugblik van onze stand van dit jaar:

Klik hier

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel

Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten