Roy Masin

Roy groeide op tussen de stenen en nam in 1982 de groothandel in mineralen over van zijn vader. In 1986 werd Roy officieel edelsteenkundige en vanaf die tijd reist hij veel op zoek naar mooie en bijzondere mineralen, fossielen en meteorieten. Hij reisde met name veel naar Brazilie, India, Japan, Rusland en de Verenigde Staten.

Ook organiseerde Roy samen met Jose Hennekam veldwerk en avontuurlijke mijnexpedities naar Siberie. Dit alles vaak ondere extreme omstandigheden, op zoek naar de meest spectaculaire fossielen en mineralen.

Door zijn vele bezoeken aan mijnen en zijn deelname aan mineralenbeurzen over de hele wereld, heeft Roy een internationaal en exclusief netwerk over de hele wereld opgebouwd. Hij wordt dan ook regelmatig getipt als er een bijzondere partij is gevonden.

In december 2012 heeft Roy "Stone gallery" geopend. Stone gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. Bezoekers stappen hier binnen in een andere wereld waar een unieke sfeer is gecreeerd en waar u uw ogen uitkijkt. Een prachtig, exclusief kunstobject van Stone gallery zal de sfeer en energie in uw woning of bedrijf zeker verhogen.

Eigenaar, Stone gallery

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos van verschillende objecten!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel