Over Stone gallery

Stone gallery heeft in december 2012 haar deuren geopend en is absoluut het bezoeken waard voor iedereen die iets bijzonders zoekt! Stone gallery verkoopt prachtige objecten uit de wereld van de geologie. U waant zich werkelijk in een museum.

Stone gallery heeft vele exclusieve stukken op voorraad vanaf 300 euro. Wij hebben onder andere een bijzonder assortiment amethist en versteend hout en onze uitgebreide collectie bergkristal is uniek in Europa! Maar ook kunt u bij ons vele andere soorten mineralen en fossielen en ook meteorieten vinden.

Zoekt u voor uw woning, bedrijf of andere ruimte iets moois dat bovendien iets toevoegt aan sfeer en energie, overweeg dan eens “kunst der natuur”.   Denk een schijf versteend hout van een  225 miljoen jaar oude boom aan de muur in plaats van een schilderij… of een persoonlijk door u uitgezocht mineraal of fossiel in plaats van een beeld. 

Toegepast in zowel het interieur- als het exterieurontwerp vinden onze obejecten vele nieuwe bewonderaars. Het esthetische aspect complimenteert zowel de klassieke als de meer eigentijdse inrichting.

Informeer ook naar onze verhuurmogelijkheden voor evenementen, interieurtoepassingen en special events.

Het team heet u van harte welkom, neemt u graag mee in de voor velen nieuwe wereld van de geologie als kunst en denkt graag met u mee over de toepassing.

Gallery walkthrough

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel