In je kast

Stone gallery is gespecialiseerd in unieke geologische objecten. In het interieur geven onze objecten spectaculaire accenten. Interieurs, zowel privé als zakelijk, worden stijlvol aangekleed met een prachtig kristal, fossiel of stuk versteend hout voor de juiste sfeer die nodig is om de levensstijl van de klant.uit te stralen.

Stelt u zich eens voor dat u een aantal fantastische geologische schatten neerzet om uw woonruimte, werkruimte of tuin te verfraaien.

Interieurverrijking

"Geologische kunst" toegepast op zowel een interieur als exterieurontwerp heeft vele nieuwe bewonderaars. Het is niet alleen esthetisch aangenaam, maar beïnvloedt ook de geest en atmosfeer op een bijzondere manier en complimenteert zowel de klassieke als de meer eigentijdse inrichting.

We hebben een grote collectie exclusieve mineralen en fossielen te koop. Op de website staan slechts een aantal stukken uit onze collectie. Volg onze social media kanalen, bezoek onze galerie of vraag ons naar meer specifieke informatie.

Bekijk ons YouTube kanaal voor korte videos van verschillende objecten!

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel