Ons team

Roy Masin (2e generatie)

Al van jongs af aan is Roy omringd door de stenen, maar zijn liefde voor mineralen is pas ontstaan toen hij het bedrijf in 1982 van zijn vader overnam.
De zoektocht naar deze prachtige kunst der natuur heeft Roy op bijzondere plekken over de hele wereld gebracht en vele ontmoetingen met al even bijzondere mensen opgeleverd.

Over bijzondere mensen gesproken; het team bestaat uit een aantal van deze mensen:

Max Masin (3e generatie)

Max werkt van jongs af aan al mee in de zaak. Sinds 2015 en studiejaren verzorgt hij de (online) positionering, evenementen en ondersteunt hij zijn vader Roy bij het realiseren van projecten en bij allerlei ideeën. Naast het feit dat het aan boord hebben van een jongeling voor de nodige gein zorgt, wordt zijn bijdrage door iedereen zeer gewaardeerd. Zowel efficiënt als effectief; de resultaten mogen er zijn! 

Peter van Elswijk

Peter werkt sinds eind 1992 in ons bedrijf.` De sfeer die Peter in de zaak brengt en zijn kennis van de stenen, maken hem onmisbaar voor ons bedrijf. De gedichten en uitspraken van Peter zijn uitgegeven in acht bundels. Zijn lijfspreuk: “Wie een hart heeft voor stenen, heeft geen stenen hart”, is inmiddels beroemd in stenenland.
Dankzij Peter en zijn zoon Sagaro loopt de zaak gewoon door in de weken dat ik op zoektocht ben naar nieuwe mooie mineralen en fossielen.

Sagaro van Elswijk

Sagaro is sinds april 1999 werkzaam in ons bedrijf. Begonnen als technische man, is Sagaro in de loop van de tijd uitgegroeid tot allrounder die zichtbaar geniet van zijn werk. Met zijn liefde voor stenen en know-how van onze voorraad is hij een grote hulp voor onze klanten én zijn collega’s.
Vader en zoon vullen elkaar perfect aan en zorgen voor de unieke sfeer van onze zaak.

Ada Doppenberg

Ada doet alweer sinds mei 1995 de administratie voor ons bedrijf. Efficiënt, betrouwbaar en geduldig waakt Ada over de onmisbare schakel tussen praktijk en papier. Hoewel in de coulissen aan het werk, zeer gewaardeerd door collega’s, leveranciers en klanten.

Ed Pieters

Ed is onze multigetalenteerde duizendpoot. Ed verzamelt mineralen en fossielen sinds 1969. Zijn specialiteiten zijn agaten, thundereggs, versteend hout en mijnbouw. Met name van vindplaatsen uit: USA, Polen en Duitsland, waar hij actief zoekt. In Oregon, USA is er een vindplaats naar Ed vernoemd: Eddy bed en Dutch donny in de Ochoco mountains.

Adresgegevens

Torenlaan 127
3742 CS Baarn
The Netherlands

035 - 588 22 66
info@stonegallery.nl
www.stonegallery.nl

Contactformulier
Openingstijden

Zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op  afspraak

Socials
Images 5 removebg preview.1920x0x0x100  Unknown removebg preview   544477 linkedin linkedin logo bw png transparent png.png removebg preview

© 2024 Stone gallery - realisatie StudioDubbel